Рано сутринта във временно окупирания Крим се чуха мощни взривове.

...
Рано сутринта във временно окупирания Крим се чуха мощни взривове.
Коментари Харесай

Украинците атакуваха с дронове временно окупирания от руснаците Крим, затвориха Керченския мост

Рано сутринта във краткотрайно окупирания Крим се чуха мощни гърмежи. Местните поданици, представени от УНИАН,  оповестяват за масирана офанзива с дронове.
 
Telegram каналът " Кримски вятър " разгласява също видео от огромен пожар и дирек пушек, като показва, че е западно от Евпатория. Медията написа и моментът на гърмежа - 5.40, за който оповестяват локални.
 

 
В региона на Евпатория има няколко военни елементи. Недалеч се намира военното летище Саки, което украинската войска към този момент нападна.
 
Руската редакция на BBC цитира кримският Telegram канал " ЧП Севастопол ", който оповестява за четири огромни детонации. Все още не е ясно дали става дума за същите детонации, за които локалните поданици към този момент писаха, или това са нови детонации и офанзивата в региона на Евпатория продължава.
 
Движението по Кримския мост също е прекъснато, макар че той се намира от другата страна на полуострова, на 250 км от Евпатория.
 
Миналата нощ Украйна извърши офанзива против корабостроителницата " Серго Орджоникидзе " в Севастопол в Крим. В удара са били употребявани 10 ракети и три дрона. Няколко английски медии оповестиха, че при са употребявани английските крилати ракети Storm Shadow. Командирът на Военновъздушните сили на украинските въоръжени сили Николай Олешчук съобщи че два обекта са разрушени подводница и транспортен съд.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР