Рано или късно ще се стигне до протест, ще направим

...
Рано или късно ще се стигне до протест, ще направим
Коментари Харесай

Димитър Костадинов: Рано или късно протестът ще ескалира

" Рано или късно ще се стигне до митинг, ще създадем всичко по силите си да не се стига до крайности, само че отговорността е най-много в ръцете на тези, които вършат безобразията. Ние вършим всичко по силите си и досега съумяваме да не се стига до ескалация. Няма да приканвам, само че в случай че това продължава митингът ще ескалира в по-категорична посока. Не знам в какъв период, това не зависи от нас, уповавам се да не се ескалира. Ние изглеждаме като европейска аудитория, само че европейското държание изисква неотстъпчивост към несправедливостта ". Това отговори на въпрос на БГНЕС ръководителят на УС на " Левски на левскарите " Димитър Костадинов.


" През 2020 година господин Сираков персонално ме помоли да звъня по фенклубове, с цел да гласоподават за него във Facebook да получи контролния пакет акции. Тази година господин Сираков узурпира тези акции, той на процедура ги открадна. На 9 април той сподели " Аз съм мажоритарният притежател ", маските паднаха ", сподели известният последовател на " сините " Пепи Димитров по отношение на притежателя на Левски Наско Сираков.

На конференция през днешния ден " Левски на левскарите " разгласи, че главната цел на организацията е да стане мажоритарен притежател на клуба. " На 2 декември се организира общо заседание, на което с гласоподаване бе препотвърдена главната цел на организацията - връщане на Левски в ръцете на народа. Съвсем скоро " Левски на левскарите " ще придобие пакета от акции, които сега са благосъстоятелност на Тръст Синя България, по този метод " Левски на левскарите " ще стане миноритарен акционер в клуба. Това е алегоричен акт, който е първа стъпка към крайната цел - мажоритарния пакет акции ", сподели ръководителят на Управителния съвет на организацията Димитър Костадинов.

" Как ще устояваме и финансираме клуба, когато осъществим тази свята цел, която сме си сложили? Преговаряме със стратегически сътрудници, богати хора, които да влагат в клуба против придобиване на миноритарни акции, както и като рекламодатели. Но има една съществена спънка, която пречи на сключването на контракти. Клубът сега се ръководи от едно лице, което е в тежки финансови зависимости към една компания, която е на входа и изхода на клуба ", добави Костадинов.


" В края сме на една нещастна година за нас левскарите. Бих я характеризирал с една дума - година на демаскирането. Спомняте по какъв начин приключи 2022 година - обединена аудитория, тим, един пестник, както всичко сме си мечтали. Никога до момента притежател или президент не е казвал " Ай, сиктир " на Сектор Б. Сектор Б остави седем месеца мажоритарния притежател да покаже по какъв начин може да ръководи този клуб. Вече лъсна, че клубът не се ръководи от мажоритарния притежател - обществена загадка е по какъв начин се взимат решенията, в клуба има хора, които са спуснати от спонсора. Левски е основан да приказва истината - в случай че желаят да станат притежатели, ще имат цялостната поддръжка от Левски на левскарите. Хем желаят да са в миманса, хем да ръководят Левски. Левски би трябвало да бъде управителен от човек с морал ", сподели известният последовател на " сините " Пепи Димитров.

Костадинов удостовери, че някогашният треньор на отбора Станимир Стоилов продължава да бъде член на УС на " Левски на левскарите " и взе участие във взимането на решения на организацията. В четвъртък конференция ще дадат притежателя на Левски Наско Сираков и изпълнителния шеф Даниел Боримиров, а на въпрос какво чака от нея, Костадинов сподели: " Очакваме нова орбита ", визирайки думите на Сираков преди проваленото прекачване на акциите на милиардера Драган Шолак при започване на годината. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР