Рамото, което Доган даде на кабинета „Борисов 3, е най-големият

...
Рамото, което Доган даде на кабинета „Борисов 3, е най-големият
Коментари Харесай

Велизар Енчев: Умен човек е Доган!

" Рамото, което Доган даде на кабинета „ Борисов 3 ", е най-големият фал на Сокола в цялата му политическа кариера. Сравним единствено с удара в гърба на държавното управление на Орешарски, когато с византийски размах Движение за права и свободи съобщи съдружния си сътрудник и докара на власт кабинета „ Борисов 2 " ", разяснява на страницата си във Facebook Велизар Енчев, който оглавява " Движение за радикална смяна Българската пролет ".

" С коледното обръщение на Доган партията му за повторно предава алените. Защото оповестеното внасяне на вота на съмнение на 17 януари 2018-а се изражда в бутафорен театър, унижаващ депесарските депутати и обезценяващ бесепарския избор.

С какви очи парламентарната група на Мустафа Карадайъ ще внася избор на съмнение, когато водачът им ги неодобрява с хвалебствено слово за ГЕРБ? Всъщност, в случай че има чест, Карадайъ не би трябвало ли към този момент да е подал оставка?

С какви очи Доган ще излезе пред нацията и ще приказва за политически морал, откакто на два пъти бетонира във властта оперативно забавното лице Бойко Методиев Борисов? Същият Борисов, който Йордан Цонев назова от парламентарната естрада мутра.

Стана дума за чест, та се сетих за сменилия шест обединения Каракачанов. Вместо да се изчерви, че от през днешния ден е министър и с гласовете на Движение за права и свободи, той радостно съобщи на новинарите: „ Фактът, че и почетният водач на Движение за права и свободи заявява, че това държавно управление няма опция, демонстрира, че въпреки всичко и в тази партия, която най-крайно ни подлага на критика, има хора, и то умни хора, които мислят вярно... "

Наистина, интелигентен човек е Доган! Знае по кое време и на кого ръка да подаде и кинжал да забоде! ", пишe някогашният депутат.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР