Рама за кацане и заден капак от подводницата са сред

...
Рама за кацане и заден капак от подводницата са сред
Коментари Харесай

Рама за кацане и заден капак от подводница са сред намерените откломки в Атлантическия океан

Рама за кацане и заден похлупак от подводницата са измежду отломките, открити в региона на търсенето на " Титан ", заяви специалиста по гмуркане Дейвид Миърнс.
Прочетете още
Миърнс е другар на пасажерите на борда на Титан.

Човекът, който съоснова OceanGate с изчезналия водач на подводница Стоктън Ръш, сподели пред BBC, че може да е имало „ мигновена имплозия “ на кораба.

Гилермо Сьонлайн беше интервюиран, когато дойдоха вести за появяването на парчета в Атлантическия океан.

Той сподели, че няма да се изненада, в случай че има нещо на повърхността.

„ Знам, че нашият протокол за изгубени връзки е водачът да изплува на повърхността на подводницата. От самото начало постоянно съм си мислил, че това евентуално би направил Стоктън. В този случай става доста мъчно да се откри подводницата, защото надводният транспортен съд не би схванал, че идва и не би знаел къде да търси. Най-големият ми боязън през цялото това нещо, до момента в който виждам по какъв начин се развиват интервенциите, е, че те се носят на повърхността и просто са доста сложни за намиране. “, уточни той. 

Сьонлайн добави, че има възможност да е станала злополука.

„ Това, което знам, е, че без значение от подводницата, когато работите на дълбочина, налягането е толкоз огромно върху всяка подводница, че в случай че има щета, това ще бъде мигновена имплозия. Ако това се е случило, то имплозията е настъпила преди четири дни ", сподели той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР