РАЛИ, Северна Каролина — Jean-Gabriel Pageau липсваше от състава на

...
РАЛИ, Северна Каролина — Jean-Gabriel Pageau липсваше от състава на
Коментари Харесай

Jean-Gabriel Pageau отсъства за мач 1 срещу Hurricanes в Islanders injury blow

РАЛИ, Северна Каролина — Jean-Gabriel Pageau липсваше от състава на Islanders в мач 1 против Hurricanes, откакто получи травма в долната част на тялото в последният мач за сезона.

Въпреки че треньорът на Isles Патрик Рой беше споделил по-рано денем, че Pageau ще види по какъв начин се усеща след загрявките, центърът не съумя да влезе в предварителната игра на леда на PNC Arena.

Неуточнената травма пристигна, откакто Pageau лиши инспекция на бедрото в първия интервал от Reilly Smith в сряда против Penguins.

„ Мисля, че явно той е голяма част от нашия тим, освен в кръга на дуелите, само че и на всички места другаде “, сподели Бо Хорват преди мача. „ Наказателно ликвидиране, той е в силовата игра. Надяваме се, че ще пристигна довечера. И в случай че не е, момчетата ще би трябвало да се засилват и да запълнят тази празнота.

Да бъдеш без Паго, най-хубавият вид на островитяните в кръга на дуелите, съставлява огромен удар за дълбочината на състава на тима в серия, където това към този момент из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР