Ръководството за изтегляне съдържа информация, варираща от съставяне на завещание,

...
Ръководството за изтегляне съдържа информация, варираща от съставяне на завещание,
Коментари Харесай

Rough Guides си партнира с Мария Кюри, за да публикува наръчник „Пътуване до края на живота“

Ръководството за евакуиране съдържа информация, варираща от сформиране на наследство, желания за заравяне и какво да вършиме със обществените медии и онлайн сметки, откакто някой почине.

Публикувано от Rough Guides, то също по този начин включва информация за авансово обмисляне на грижите, ръководство на болката и решения за не се опитвайте за кардиопулмонална реанимация (DNACPR).

Мария Кюри, водещата последна цел в Обединеното кралство of-life charity, която се грижи за тези, които има възможност да умрат от заболявания като напреднали заболявания, Паркинсон и заболяването на Паркинсон, сподели, че изследването на малко над 2000 възрастни в Обединеното кралство предишния месец допуска, че доста хора нямат знания по въпроса.

Близо 40% от хората не са знаели за услугите, предлагани в Обединеното кралство, а половината не са обмисляли авансово обмисляне, в случай че получат терминална диагноза.

Лекарството за Алцхаймер е „ повратна точка “

Прочетете повече:

„ Той се усмихва “: Двойна добра вест за бебе с необичаен рак на кръвта

„ Той се усмихва “: Двойна добра вест за бебе с необичаен рак на кръвта

В предговора си основният доктор на Мария Кюри доктор Сара Холмс сподели, че безплатната книга би трябвало да помогне на хората „ да се приготвят за каквото и да е зад ъгъла “.

Палиативният доктор добави: „ Както всяко пътешестване, животът най-после свършва – за всички нас. Това е нещо, което знаем в сърцата си, макар че може да е мъчно да мислим и приказваме за него.

„ Несигурността може да бъде това, което е в действителност ужасно. И когато имаме късмет да разберем какво може да се случи по пътя, да приказваме за страховете си и да обсъждаме въпросите си с хора, които могат да оказват помощ, облекчението може да бъде голямо. “

Кейт Драйнън, старши редактор в Rough Guides, сподели: „ Нашите водачи са подкрепили милиони пасажери през десетилетията, само че не бихме могли да измислим по-важно пътешестване от това да оказваме помощ на хората да се ориентират в последната си глава от живота. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР