Ръководството на втородивизионния ЦСКА 1948 предприе интересна стъпка, след като

...
Ръководството на втородивизионния ЦСКА 1948 предприе интересна стъпка, след като
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 организира коктейл за феновете си след всяко домакинство

Ръководството на втородивизионния ЦСКА 1948 предприе забавна стъпка, откакто реши да провежда коктейл за почитателите си след всеки домашен мач. Там ВИП-привържениците на тима ще имат опция да се срещат с треньора Петко Петков, както и футболисти на отбора.

Ето какво пишат от ЦСКА 1948:

„ Страхотните ни почитатели заслужават най-хубавото и ЦСКА се старае да го получат. Всеки армеец, който купи VIP билет или има абонаментна карта за VIP ложата, ще има неповторимия късмет да се наслаждения на нещо невиждано в България.

Стартът дава идният мач ЦСКА – Поморие този понеделник от 20,00 ч. След края му всички посетители на ложата са поканени на коктейл със звездите на непобедените армейци. Треньорът Петко Петков и двама от футболистите ще се качат във VIP зоната, с цел да поздравят последователите, да си поговорят, да обсъдят мача, сезона, всичко, което ги интересува към ЦСКА.

Припомняме, билетите за ложата костват 50 лв.. Те дават отлични места, кетъринг преди и по време на срещата. И към този момент коктейлът с ЦСКА.

Абонаментни карти към момента може да закупите в клубния офис, да поръчате на телефон 0878 59 46 08 или онлайн - https://bg.cska1948.bg/news/category-10/article-974”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР