Ръководството на Volkswagen обмисля дали да не продаде Lamborghini, или

...
Ръководството на Volkswagen обмисля дали да не продаде Lamborghini, или
Коментари Харесай

Нови слухове за продажбата на Lamborghini

Ръководството на Volkswagen обмисля дали да не продаде Lamborghini, или да не пусне акции на компанията на тържищата, както FCA стори с Ferrari, твърди Bloomberg. Агенцията се базира на информатори от концерна, които държат на анонимността си, защото разискванията по въпроса били конфиденциални и към момента не било взето никакво решение.

Целта на VAG била да натрупа средства за подсигуряване на офанзивата в електрическия фронт, която изисква големи средства. Макар и към момента в областта на слуховете, информацията съответствува с оповестената през март тактика за развиване на Volkswagen Vision 2030, която планува фокусиране върху главните марки в състава на концерна VW, Audi и Porsche и слагане на втори проект на Lamborghini, Bentley, Bugatti, Ducati и Italdesign.

Според Bloomberg във Волфсбург са си сложили за цел да усилят пазарната капитализация на Volkswagen до €200 милиарда от сегашните €80 милиарда През август организацията оцени цената на Lamborghini на €10 милиарда Италианската компания обаче занапред ще се нуждае от вложения, с цел да обнови гамата си от суперавтомобили, които да покриват все по-строгите стандарти за екология.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР