Ръководството на Висшата лига на Англия вече изготвя план, по

...
Ръководството на Висшата лига на Англия вече изготвя план, по
Коментари Харесай

Има план за Премиър лийг - сезонът се подновява на 1 юни и приключва за шест седмици

Ръководството на Висшата лига на Англия към този момент изготвя проект, по който актуалният сезон да бъде възобновен и да приключи с цялостния размер от срещи. В четвъртък бе взето решение да се удължи срокът, в който няма да има мачове на никакво равнище. За момента шампионатът е спрян до 30 април, само че е съвсем несъмнено, че ще има най-малко още едно отсрочване. Според " Телеграф " проектът, който на този стадий наподобява най-реалистичен, е акцията да бъде рестартирана на 1 юни и в границите на идващите шест седмици да се изиграят оставащите 92 мача от Премиър лийг. Двубоите ще се проведат при закрити вратата. Ако тези периоди се спазят, това ще даде опция новият сезон също да стартира по проект - на 8 август, т.е. близо четири седмици след приключването на остарелия.

Това изцяло кореспондира с решението на УЕФА да отсрочи Европейското състезание с една година, с цел да получат опция обособените първенците да приключат през лятото. Евро 2020 трябваше да приключи на 11 юни, а шестата седмица след първи 1 юни завършва на 12-и, тъй че проектите на клубовете за подготовка за новия сезон няма да се трансформират изключително при този вид.

В същия период ще приключи и конкуренцията за ФА Къп, тъй че телевизионните компании ще могат да излъчат всички заложени в договорите мачове до края на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР