Ръководството на Украйна изрази съмнения относно предполагаемия шпионаж от страна

...
Ръководството на Украйна изрази съмнения относно предполагаемия шпионаж от страна
Коментари Харесай

Украйна изрази съмнения, че САЩ са шпионирали Зеленски

Ръководството на Украйна изрази подозрения по отношение на хипотетичния шпионаж от страна на Съединени американски щати на украинския президент Володимир Зеленски, съобщи ДПА. Президентският консултант Михайло Подоляк съобщи по украинската телевизия, че консултациите сред Зеленски и военните са били извършени по метод, друг от това, което се показва в изтеклите разследващи документи. Той съобщи, че украинските връзки със западните сътрудници не са застрашени от тези изявления. 

Плановете за украинска контраатака не биха се провалили също по този начин от приключването на документите, тъй като те са още в развой на разработка, добави Подоляк.

Тези изказвания пристигнаха, откакто се появиха информации за приключване на секретни документи от американското министерство на защитата, съгласно които Зеленски е предложил по време на съвещания с управлението на украинските сили офанзиви с дронове по обекти на съветските сили в Ростовска област, в Русия. Предложението той направил в края на февруари, се споделяше още в информациите. Това би могло да насърчи Вашингтон да не дава на Киев оръжия с огромен обхват, допълваха тези информации.

Подоляк обаче опроверга тези изказвания. Той съобщи, че няма никакъв смисъл в това по време на сходни съвещания да се съобщи: " Нека да бомбардираме Ростовка област ". На такива съвещания по-скоро биха били дефинирани целите и биха били начертани тактики. 

Подоляк също по този начин сподели, че информациите от изтеклите документи по отношение на проблеми в украинските военновъздушни сили са били към този момент известни.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР