Ръководството на УЕФА търпи огромни критики в социалните мрежи, след

...
Ръководството на УЕФА търпи огромни критики в социалните мрежи, след
Коментари Харесай

Срамно решение - УЕФА няма да мести финала в Шампионската лига засега

Ръководството на УЕФА търпи големи рецензии в обществените мрежи, откакто към този момент няма проекти да мести финала на Шампионската лига, който би трябвало да се играе в съветския град Санкт Петербург. Русия публично призна двете сепаратистки " републики ", които своеволно се отделиха от територията на Украйна, след което изпрати там войски - нещо, от което се опасяваше Западът в последните седмици. Източници на ДПА настояват, че УЕФА ще организира нова среща във вторник, с цел да преразгледа обстановката.
 УЕФА мести финала на Шампионската лига? УЕФА мести финала на Шампионската лига?
" УЕФА следи и прави оценка непрекъснато обстановката. В момента нямаме проекти да сменим града ", се споделя в официално съобщение на централата за мача, който би трябвало да се организира на 28 май. Тази позиция провокира гневни рецензии в " Туитър ", в това число и от британския народен представител Том Тъгендат, който ръководи Комитета за външна политика. " Това е срамно решение. УЕФА не би трябвало да прикрива насилственото самовластие ", написа той. УЕФА смени последните два финала на Шампионската лига поради пандемията от ковид.

Руският първенец Зенит Санкт Петербург също към момента е в евротурнирите. Отборът ще гостува на Бетис Севиля в в реванша в и към този момент мачът ще се състои. бе хазаин на международното състезание по футбол през 2018 година и би трябвало да бъде хазаин на надпреварата от Формула 1 в на 25 септември. Западните държавни управления разискват сега наказания по отношение на Русия.


 Стефан Савич не се тормози от идния Стефан Савич не се тормози от идния "дуел " с Кристиано Роналдо 22 фев | 13:47 116 0  Аякс ще заплати 7,8 милиона евро на фамилията на Нури, вади и номера му от приложимост Аякс ще заплати 7,8 милиона евро на фамилията на Нури, вади и номера му от приложимост 22 фев | 13:02 3007 3  Спортният шеф на Борусия (М) отбрани Хютер Спортният шеф на Борусия (М) отбрани Хютер 22 фев | 12:48 589 0  Грозни подиуми след мача Каляри - Наполи (видео) Грозни подиуми след мача Каляри - Наполи (видео) 22 фев | 12:38 1194 0  От Санкт Петербург дадоха отговор: Не обръщаме внимание на спекулации, няма да ни взимат финала От Санкт Петербург дадоха отговор: Не обръщаме внимание на спекулации, няма да ни взимат финала 22 фев | 12:24 1296 9 Виж всички Водещи Новини  Неузнаваем Григор Димитров направи един куп неточности и отпадна рано в Акапулко Неузнаваем Григор Димитров направи един куп неточности и отпадна рано в Акапулко 22 фев | 09:13 27858 175  Дилиън Уайт подписа контракта за мач с Тайсън Фюри Дилиън Уайт подписа контракта за мач с Тайсън Фюри 22 фев | 11:46 4689 7  Ювентус с подло посещение в Испания Ювентус с подло посещение в Испания 22 фев | 07:31 11133 24  Шампионът Челси продължава отбраната на купата си в борба с Лил Шампионът Челси продължава отбраната на купата си в борба с Лил 22 фев | 06:57 7281 10  Берое договаря с Мартин Луков Берое договаря с Мартин Луков 22 фев | 07:55 8702 13 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР