Ръководството на ЦСКА-София пусна позиция на официалния си сайт, с

...
Ръководството на ЦСКА-София пусна позиция на официалния си сайт, с
Коментари Харесай

ЦСКА-София: Подкрепяме напълно Бойко Борисов! Трябва да бъдат глобени клубовете, които тренират

Ръководството на ЦСКА-София пусна позиция на формалния си уебсайт, с която отхвърли да разяснява видеозаписа показваш, че в обстановката на изключително състояние, част от футболистите упражняват на " Панчерево ". Шефовете на " алените " обаче поддържат изцяло думите на премиера Бойко Борисов, оповестил през днешния ден, че клубовете, които упражняват в изключително състояние, би трябвало да бъдат санкционирани.
 Бойко Борисов: Ако има футболни тимове, които упражняват - да бъдат осъдени!
Ето позицията на " алените " без авторска интервенция:


" Армейци,
призоваваме Ви да спазвате ограниченията на изключителното състояние и да не се поддавате на провокации. На страха очите са огромни и по тази причина халюцинациите в главите на недоброжелателите ни са обясними. По мотив на " аматьорските фрагменти " от базата в Панчарево няма да се обясняваме, каквато е задачата на някои добре познати Ви заболели мозъци. Ние папарашки фрагменти от старите ленти не считаме да разясняваме. Премиерът Бойко Борисов разгласи, че клубовете, които упражняват в изключителното състояние, би трябвало да бъдат санкционирани, само че преди този момент публично и законно тествани. Подкрепяме го изцяло. Всичко друго е далавера във времена, в които няма място за интриги и за комплексари, заели се с медиен бизнес ".

 Слухът излезе факт! ЦСКА-София в действителност нарушава възбраната (видео+снимки) Както е известно, през вчерашния ден Sportal.bg разгласява аматьорски фрагменти направени на подготвителния център на " алените ". На тях се вижда, че треньорът Милош Крушчич, помощник-треньорът и анализатор Деян Фияла и кондиционният треньор Кирил Динчев вземат участие в занятие с шестима от чужденците на тима - Греъм Кери, Витаутас Черниаускас, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор, Стефано Белтраме и Томи Юрич. Групата от играчи и треньори играе джитбол и квадрат, което не е позволено в този миг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР