Ръководството на ЦСКА-София публикува поредната декларация на официалния си сайт

...
Ръководството на ЦСКА-София публикува поредната декларация на официалния си сайт
Коментари Харесай

Ръководството на ЦСКА-София недоволства от наказанието на БФС, пак написа декларация

Ръководството на ЦСКА-София разгласява следващата декларация на формалния си уебсайт по отношение на вчерашните мелета на " Лаута ". Ето какво написа в нея:

" Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказа ЦСКА да играе два домашен мача без аудитория. Клубът ни ще изтърпи наказването в оставащите два дуела от Първа лига на " Армията " против Септември в четвъртък (30 ноември) и против Берое (10 декември).

Освен това ЦСКА е санкциониран с общо 14 300 лв. за разнообразни прегрешения на почитателите и ще би трябвало да възвърне вредите на стадион " Локомотив ".

Локомотив (Пловдив) също ще играе два мача вкъщи без аудитория и би трябвало да заплати санкции на обща стойност 14 000 лв. поради разнообразни дейности на последователите на отбора.

Дисциплинарната комисия не взе поради данните на полицията в Пловдив и обстоятелството, че домакините не бяха обезпечили нужната защита на рисковия дуел.

Без значение за ДК остана и изказванието на шефа на ОД на МВР-Пловдив Атанас Илков, който съобщи, че двама съветски жители от агитката на Локомотив Пд влизат първи на пистата и с провокативните си дейности провокират почитателите на ЦСКА да сторят същото.

Ние, управлението на ЦСКА, питаме за какво двата клуба получиха еднообразно наказване - 2 мача пред празни трибуни, откакто почитатели на домакините провокираха ексцесиите на стадиона, а уредниците на дуела не се оправиха със задачата си?

Дисциплинарната комисия може би не има вяра на комисар Атанас Илков, който е безапелационен, че всичко това се случи поради последователи на Локомотив Пд?

Защо Локомотив Пд не е осъден и за нанесените удари от почитатели на домакините върху наши футболисти и хора от щаба, като нападението против Енрике Рафаел даже ясно се вижда в прикаченото видео? По разпоредба за сходни дейности домакините би трябвало да бъдат осъдени с още 10 000 лв. и 2 срещи отнемане от домакинство.

От ръководството
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР