Ръководството на ЦСКА-София подготвя сериозна чистка сред футболистите за следващия

...
Ръководството на ЦСКА-София подготвя сериозна чистка сред футболистите за следващия
Коментари Харесай

Голяма чистка в ЦСКА

Ръководството на ЦСКА-София приготвя сериозна чистка измежду футболистите за идващия сезон, въпреки че част от тях имат настоящи контракти и раздялата няма да е толкоз лесна, съобщи Sportal.bg.

Към този миг сигурни за оставането си на “Армията” са едвам петима състезатели - Георги Йомов, Иван Турицов, Мено Кох, Юрген Матей и Жорди Кайседо. Засега не е доста ясно бъдещето на Томас Лам, Жеферсон, Тибо Вион, Димитър Евтимов и Маурисио Гарсес, които по-скоро ще се задържат в клуба и за началото на идващия сезон. Всички останали са или с единия, или с двата крайници навън от “Армията”.

Това са Брадли Мазику, Греъм Кери, Амос Юга, Жуниор Нзила, Яник Вилдсхут, Карло Мухар, Йоан Баи, Федерико Варела, Браян Морено, Густаво Бусато, Калоян Кръстев, Ахмед Ахмедов. Част от упоменатите са с изтичащи контракти, другите имат такива, само че се показаха извънредно неубедително напролет. Калоян Кръстев пък няма да бъде освобождаван, а преотстъпен на различен клуб. Не е ясна ориста и на Енес Махмутович. Люксембургският национал бе притеглен през зимата, само че поради възбраната от ФИФА за картотекиране на нови футболисти не взе присъединяване в нито един пролетен дуел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР