Ръководството на ЦСКА реагира мигновено на днешните неприятни сцени преди

...
Ръководството на ЦСКА реагира мигновено на днешните неприятни сцени преди
Коментари Харесай

ЦСКА осъди вандалщината на Армията

Ръководството на ЦСКА реагира незабавно на днешните неприятни подиуми преди семейството на Ботев Пловдив.

По-рано денем беше развалена една от гредите на стадион " Българска войска ", а малко преди мача агитката хвърля банани и вода по футболистите.

Ето какво разгласиха на формалната клубна страница:

" Армейци,

Клубът ни схваща разочарованието и недоволството на всички, които обичат тима, само че за жалост не можаха да бъдат зарадвани с добра игра и трофей на финала. Осъзнаваме, че с неубедителното си показване в този мач, както и през пролетния полусезон, отборът е огромният дебитор на публиката. Приемаме градивна рецензия към играчи, треньори и управление.

Всички наши почитатели имат цялостното право да търсят развиване и да изискват смяна, да подлагат на критика градивно и да оферират решения. Но метод, който унищожава имиджа на клуба и може да докара до тежки последствия в интернационален проект, имаме вяра, не е верният. Това не е пътят да потвърдим, че сме европейски клуб, към чието израстване се стремим и ще предприемем незабавни ограничения да реализираме.

Категорично не одобряваме да се стига до крайности и ексцесии, да се заплашват и нападат футболистите на расова основа, да се чупи и поврежда имущество на стадиона, да се саботира провеждането на дуела с Ботев и всевъзможни други прояви в прорез с естественото държание.

Гневът, яростта и омразата сигурно няма да доведат до позитивни неща за нашия клуб, изключително когато страстите, а не разсъдъкът, надвиват.

ЦСКА постоянно е бил лицето на клубния ни футбол пред Европа и света. Нека не разрушаваме тези градени с десетилетия имидж и харизма на великолепие ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР