Ръководството на ЦСКА публикува официалната си позиция относно поведението на

...
Ръководството на ЦСКА публикува официалната си позиция относно поведението на
Коментари Харесай

ЦСКА отговори на феновете: Ексцесиите няма да доведат до положителни неща в клуба

Ръководството на ЦСКА разгласява формалната си позиция по отношение на държанието на последователите на клуба след изгубения край за Купата на България по футбол с Левски.

В разследване на загубата от " сините ", входът към съблекалните на стадион " Българска войска " бе разрушен, а прозорците на администрацията на клуба в бранш " А " на оборудването бяха изпочупени.

Часове преди последния домашен дуел на " алените " през актуалната акция в Първа лига една от вратите на терена бе изкривена и в следствие сменена.

В следствие футболистите на Алън Пардю бяха замеряни с клони, бутилки и банани при идването си на " Армията " преди мача с " канарчетата ".

Ето и обявата на ЦСКА:

" Армейци,

Клубът ни схваща разочарованието и недоволството на всички, които обичат тима, само че за жалост не можаха да бъдат зарадвани с добра игра и трофей на финала. Осъзнаваме, че с неубедителното си показване в този мач, както и през пролетния полусезон, отборът е огромният дебитор на публиката. Приемаме градивна рецензия към играчи, треньори и управление.

Всички наши почитатели имат цялостното право да търсят развиване и да изискват смяна, да подлагат на критика градивно и да оферират решения. Но метод, който унищожава имиджа на клуба и може да докара до тежки последствия в интернационален проект, имаме вяра, не е верният. Това не е пътят да потвърдим, че сме европейски клуб, към чието израстване се стремим и ще предприемем незабавни ограничения да реализираме.

Категорично не одобряваме да се стига до крайности и ексцесии, да се заплашват и нападат футболистите на расова основа, да се чупи и поврежда имущество на стадиона, да се саботира провеждането на дуела с Ботев и всевъзможни други прояви в прорез с естественото държание.

Гневът, яростта и омразата сигурно няма да доведат до позитивни неща за нашия клуб, изключително когато страстите, а не разсъдъкът, надвиват.

ЦСКА постоянно е бил лицето на клубния ни футбол пред Европа и света. Нека не разрушаваме тези градени с десетилетия имидж и харизма на великолепие ", написаха " алените " на клубния си уебсайт.

Последвайте нашия канал " Спорт по Българска национална телевизия " във Viber!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР