Ръководството на ЦСКА публикува на клубния сайт на червените информация

...
Ръководството на ЦСКА публикува на клубния сайт на червените информация
Коментари Харесай

ЦСКА отрече слуховете за продажба на Кайседо в Бешикташ

Ръководството на ЦСКА разгласява на клубния уебсайт на " алените " информация по отношение на нападателя на отбора Жорди Кайседо.

От стадион " Българска войска " отхвърлят слуховете, че са се разбрали с турския гранд Бешикташ за продажбата на еквадореца. Такава информация се тиражира в български и турски медии през последните часове.

31-кратните първенци изрично декларират, че Кайседо продължава да е благосъстоятелност на ЦСКА и сега е на лагер с националния отбор на Еквадор, който играе контролни срещи в Съединените американски щати.

" Армейците " допълват, че по-късно той и останалите национали на клуба ще получат спомагателна отмора и ще се причислят към подготовката на отбора в Австрия.

Според управлението на столичния отбор, клубът оказа помощ извънредно доста на нападателя да разкрие своите голмайсторски качества и да заслужи доверието на селекционера на своята страна, както и че е напълно обикновено към водещ изпълнител като Кайседо да има запитвания и интерес от значително тимове.

Обръщението на ЦСКА към последователите на тима:

Армейци,

Нападателят Жорди Кайседо си е футболист на ЦСКА и сега е на лагер с националния отбор на Еквадор, който играе контролни срещи в Съединените американски щати. След това той и другите армейски национали ще получат спомагателна отмора и ще се причислят към подготовката в Австрия.

Всякаква друга информация от страна на турски и родни медии не дава отговор на истината.

Истина е, че ЦСКА като клуб оказа помощ извънредно доста на нападателя да разкрие своите голмайсторски качества и да заслужи доверието на селекционера на своята страна, както и че е напълно обикновено към водещ изпълнител да има запитвания и интерес от значително тимове.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР