Ръководството на ЦСКА обяви, че може и да привлече Дауда

...
Ръководството на ЦСКА обяви, че може и да привлече Дауда
Коментари Харесай

ЦСКА с официална информация за Дауда Бамба, нападателят е с контузия

Ръководството на ЦСКА разгласи, че може и да притегли Дауда Бамба, само че това ще стане най-рано след месец. Нападателят е в София от 5 дни, само че медицински прегледи са открили контузия на голаджията, която първо би трябвало да отшуми, с цел да подпише със столичния гранд.
 ЦСКА укрепи редиците си с двама нови футболисти
ЦСКА укрепи редиците си с двама нови футболисти

Представят ги публично до часове

" Информация за възможен трансфер на нападателя Дауда Бамба в ЦСКА

Дауда Бамба е в проектите за привличане на Саша Илич. Харесан и поискан от треньора, той дойде в София преди 5 дни. След обстойни прегледи в България, които включваха, с изключение на детайлно извършените общоприети процедури, по този начин и ЯМР, стана ясно, че има предпоставки за възможна контузия в коляното. Консултации с няколко специалисти у нас и чужбина потвърдиха, че травма може да бъде предотвратена при използване на превантивни лечения.

По гледище на Саша Илич Дауда Бамба ще тренира в продължение на месец с тима, когато ще премине нови прегледи. Въз основа на резултата от тях, както и мнението на треньора, ЦСКА ще вземе дефинитивно решение дали да притегли футболиста ", обясниха " алените " посредством страницата си във " Facebook ".
 Нигериец кара експериментален интервал в ЦСКА?
Нигериец кара експериментален интервал в ЦСКА?

Идва от шампионата на Египет
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР