Ръководството на ЦСКА е взело мерки, за да предотврати случаи

...
Ръководството на ЦСКА е взело мерки, за да предотврати случаи
Коментари Харесай

ЦСКА ще глобява закъснелите за старта на подготовката

Ръководството на ЦСКА е взело ограничения, с цел да предотврати случаи от минали години, когато някои от играчите се връщаха със забавяне от ваканцията си преди началото на зимната подготовка. Затова в този момент управата на клуба е стреснала футболистите с глоби, които ще бъдат наложени на всеки отсъстващ на 5 януари, когато „ алените “ се събират за първи път през 2024 година

За финансовите наказания е настоял треньорът Нестор Ел Маестро, който съществено стегна дисциплината в тима, откогато се завърна на „ Армията “.

Играчите на ЦСКА имат близо едномесечна почивка. Последният им мач беше на 10 декември – загубата от Лудогорец с 0:1. Футболистите се събират на 5 януари и в два следващи дни ще преминат през функционални проучвания.

В продължение една седмица „ алените “ ще водят тренировки на клубната база в Панчарево. На 14 януари отборът отпътува на лагер в Белек, където ще изиграе 4 или 5 контроли. Чака се Ел Маестро да даде единодушието си за имената на противниците. Единствената сигурна инспекция е против Щурм (Грац) на 25 януари. ЦСКА се прибира в България на 4 февруари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР