Ръководството на ЦСКА е подало жалба срещу съдийството на Станислав

...
Ръководството на ЦСКА е подало жалба срещу съдийството на Станислав
Коментари Харесай

От ЦСКА подадоха жалба срещу съдията от мача с Черно море

Ръководството на ЦСКА е подало тъжба против съдийството на Станислав Тодоров в мача против Черно море, приключил при резултат 1:1 на стадион „ Тича” във Варна.

Ето какво пишат от " Българска войска ":

Армейци,

уведомяваме Ви, че управлението на ЦСКА подаде тъжба по надлежния ред и в нужния период до спортно-техническата комисия и съдийската комисия на БФС против отсъжданията на съдийската бригада на срещата от петия кръг на Първа лига сред тимовете на Черно море и ЦСКА, игран на 12 септември (събота) на стадион " Тича " във Варна.

За следващ път ставаме очевидци по какъв начин мач изпълнен с футболни достолепия, заряд и голямо значение за представянето и класирането на двата отбора бива превдварително решен от съдийски неточности.

След деликатен видеоанализ на целия дуел, считаме че бяха позволени следните съдийски неточности в наш ущърб:

1. В 5:32 минута извънредно жестоко влизане на Панайотов (№71) от състава на Черно Море против Георги Йомов (№30) от състава на ЦСКА. Базирайки се на наредбите за разпоредбите на футболната игра, при остро влизане с заплаха за здравето на противниковия футболист, причинителят на нарушаването би трябвало да бъде глобен с жълт картон, само че подобен не трябва показан от основният рефер на мача Станислав Тодоров.

2. В 21:21 минута, явно нарушаване – избутване с ръка на В. Попов (№6) от тима на Черно Море против Стефано Белтраме (№10) от ЦСКА само че, сигнал за нарушаване няма.

3. Стигаме до една от най – фрапиращите неточности в мача позволени от съдийската бригада секунди по-късно. Али Соу (№22) от тима на ЦСКА е в игрова обстановка, в непосредствена непосредственост до играчите на Черно Море Д. Димов (№27) и Е. Янчев (№8). В същата обстановка вторият си отбелязва автогол. Гледайки всички записи от разнообразни ъгли и камери, на никое място не се вижда игра с ръка на нашия играч. При попадението за ЦСКА страничният съдия демонстрира с жест, че голът е постоянен, само че С. Тодоров още веднъж е на друго мнение и отсъжда свободен удар за домакините.

4. В 24:19 минута още веднъж бива подминато очевидно нарушаване на Д. Димов (№27) против Стефано Белтраме (№10).

5. В 25:27 минута след осъществяване на свободен удар за ЦСКА се вижда очевидно задържане и срутване на земята на нашия играч Юрген Матей (№2) от страна на И. Иса (№9), като нарушаване и при тази обстановка не е отсъдено.

6. Бихме желали да обърнем внимание и на осъществяването на навън от вратаря на Черно Море Г. Георгиев (№22), както през целия мач, по този начин и съответно в края на първото полувреме. Изпълнението на два аута в 44:00 и 45:40 минута лишиха 90 секунди от срещата, само че единствено с постоянните устни забележки на арбитъра без публично предизвестие.

7. В 54:43 минута, след осъществено нарушаване от страна на футболиста на ЦСКА Амос Юга (№21) и даден сигнал от С. Тодоров, виждаме посегателство, опит за удар и удар с крайник, при спряна игра, от страна на Стефан Велев (№70). Санкция или даже джука забележка от основният арбитър, който е на няколко метра от обстановката НЯМА.

8. В 81:19 минута Валентин Антов (№26) от ЦСКА получава жълт картон при обстановка, в която даже не е осъществено нарушаване от негова страна.

9. В 89:13 минута футболистът на Черно Море Е. Янчев (№8) играе с ръка в наказателно поле, което бе видно както в действително време, по този начин и от всички видеоповторения на въпросната обстановка, само че основният съдия още веднъж остана безгласен и не уточни бялата точка.

Категорично заявяваме, че съгласно нас решенията на съдийската бригада във всички тези обстановки повлияха на крайния излаз от срещата и настояваме жалбата ни да бъде прегледана точно и да се вземат нужните ограничения, с цел да не се стига повече до сходни отсъждания, които очевидно подкрепят или ощетяват даден тим. Нека всеки един от реферите да поеме своята отговорност, тъй като единствено по този метод и те самите биха развили своите професионални качества и умения.

ЦСКА като сериозен и виновен клуб постоянно е упорствал за почтена игра и правдивост, тъй като единствено по този метод един клуб израства и почитателите му се любуват на заслужени победи и триумфи!

С интерес ще следим какво ще се случи с жалбата ни и какви ограничения ще бъдат подхванати, като несъмнено навреме ще осведомяваме цялата футболна общност за резултатите от всичко това.

Надяваме се на бързи, съответни и обективни решения!

От ЦСКА са извадили всички свои искания в специфичен видеоклип:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР