Ръководството на ЦСКА е изненадало треньора Саша Илич с новината,

...
Ръководството на ЦСКА е изненадало треньора Саша Илич с новината,
Коментари Харесай

Ганчев изненадал Саша Илич със селекцията

Ръководството на ЦСКА е изненадало треньора Саша Илич с новината, че ще бъдат привлечени един или двама повече футболисти от предварителните обещани за зимната селекция, оповестява БЛИЦ.

Сърбинът е бил поканен от Гриша Ганчев на вечеря, на която двамата над два часа са бистрили трансферната политика. Според първите проекти ЦСКА ще си обезпечи три зимни попълнения, с две от които има цялостна сделка – скандинавски централен бранител и бразилски плеймейкър. Търси се интензивно и нападател за заместител на Дауда Бамба. Илич обаче е получил цялостното увещание, че ще има и най-малко четвърти нов.

Отделно той и Ганчев разискали в елементи разновидностите за заместител на непрестанно контузения Бамба и босът на ЦСКА направил много положително предложение на Саша. Сърбинът не можел да повярва, че има късмет състезател с такава класа да поведе офанзивата в алено.

„ Ганчев доста харесва Илич. Първо му даде обещание в допълнение ново зимно попълнение. А по-късно го изненада и с един от разновидностите за офанзивата. Наистина става въпрос за забавно име, само че сега вървят договаряния и още няма цялостна изясненост “, разясниха източници от " Армията ".

Те разясниха, че са разисквани и разновидностите за разлъка с футболисти. Поне двама ще бъдат продадени или преотстъпени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР