Ръководството на ЦСКА 1948 предприе доста странна стъпка - червените

...
Ръководството на ЦСКА 1948 предприе доста странна стъпка - червените
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 въведе правила за посещението на домакинските си мачове

Ръководството на ЦСКА 1948 предприе много странна стъпка - " алените " вкараха правила за почитателите, които посещават домакинските мачове на тима през този сезон. В момента отборът на Валентин Илиев се състезава в Трета лига, където заема 2-ото място, а тимът не се радва на необикновен зрителски интерес най-много поради високите цени на билетите.

Както е известно, с цел да посетиш мач на ЦСКА 1948, плащаш сред 10 и 20 лв. за входен ваучър. Децата не влизат гратис или с понижение, както е на множеството мачове даже в Първа лига.

 ЦСКА 1948 пусна
ЦСКА 1948 пусна " аления " екип в продажба

Цената на фланелката е 99 лв.

Вижте Правилника, който бе оповестен в формалния уебсайт на клуба:

В качеството си на ползвател и наемател на стадион " ДИТ ", управлението на ЦСКА 1948 вкарва следните правила по време, два часа преди и два часа след футболно мероприятие. При нахлуване на територията на спортния комплекс посетителят се съгласява с Правилника.

ПРОПУСКАТЕЛЕН РЕЖИМ НА СТАДИОНА

Влизането на стадиона се разрешава единствено на лица, притежаващи годен билет, абонаментна карта или друга форма на документ, удостоверяващ, че лицето има право да участва на срещата. Лицата до 14 години се позволяват на стадиона единствено след попълнена декларация от родител или аставник.

След като бъдат позволени до стадиона, феновете са длъжни да заемат местата си, посочени на документа, с който са влезнали. От съображения за сигурност и за попречване на произшествия, феновете се реалокират тук-там, разнообразни от тези, посочени на входния билет - даже в случай че тези места са в други блокове - по разпореждане на полицията или охранителния личен състав.

Стадионът е оборудван с електронна система за надзор на входа. Входният билет или друга форма на позволение за влизане губят своята годност след овакантяване на стадиона, даже това да се случи по време на срещата.

НА СТАДИОНА НЕ съдебна експертиза ДОПУСКАТ:

- Лица във очевидно нетрезво положение

- Лица със възбрана за посещаване на спортни мероприятия

НА СТАДИОНА съдебна експертиза ЗАБРАНЯВА:

- Внасянето на храни и питиета, в случай че това не касае директно здравословното положение на посетителя

- Внасянето на пиротехнически произведения

- Внасянето на хладни и огнестрелни оръжия

- Внасянето на всевъзможни типове флакони под налягане /дезодоранти, спрейове/

- Използването на чадъри
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР