Ръководството на ЦСКА 1948 поздравиха Цветан Йончев и Емил Гъргоров.

...
Ръководството на ЦСКА 1948 поздравиха Цветан Йончев и Емил Гъргоров.
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с честитки за Цецо Йончев и Бадема

Ръководството на ЦСКА 1948 поздравиха Цветан Йончев и Емил Гъргоров. Легендарното армейско крило навършва през днешния ден 67 години, до момента в който Бадема чества 42-ри рожден ден.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Цветан Йончев на 67 години! Петкратен първенец на България и повторен притежател на трофея от Купата на страната с алените. През кариерата си Цветан Йончев има близо 300 мача и над 70 гола на сметката си с алената фланелка. Играе основна роля за достигането до полуфинала в Купата на европейските първенци през 1982г. Честит рожден ден на един от най-големите любимци на " Армейската " аудитория! ", написаха от ЦСКА 1948 за Цецо Йончев. 

" Честит рожден ден на Емил Гъргоров! Днес един от най-техничните и изобретателни футболисти на ЦСКА навършва 42 години. Емил Гъргоров има 76 гола в 209 мача с екипа на ЦСКА. 3 пъти първенец на България с екипа на " алените ". 2 пъти притежател на Купата на България още веднъж с ЦСКА Всички в ЦСКА му пожелаваме здраве, благополучие и спортно дългоденствие! Честит празник ", написаха " алените " за Бадема.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР