Ръководството на ЦСКА 1948 обяви, че иска публично извинение от

...
Ръководството на ЦСКА 1948 обяви, че иска публично извинение от
Коментари Харесай

От ЦСКА 1948 искат извинение от Костадин Гергинов

Ръководството на ЦСКА 1948 разгласи, че желае обществено опрощение от ръководителя на Съдийската комисия към БФС Костадин Гергинов, в противоположен случай ще заведе дело за клюка против него. Вчера Гергинов намеси името на ЦСКА 1948, до момента в който приказва за натиска, който се оказва към Семеен кодекс и родните съдии.

От клуба изрично опровергаха тези изказвания и желаеха опрощение от Гергинов посредством публично мнение на своя уебсайт. Ето цялостният текст.

" По време на гостуването Ви в Студио „ Дерби “ на 12 април 2021 година на въпрос за „ имена на чиновници в клубове, които дават отговор за съдиите “, Вие напълно съзнателно си послужихте с името на ФК ЦСКА 1948 за образец. Пример обаче защо?

ФК ЦСКА 1948 държи да получи отговори от Костадин Гергинов на въпросите:

- Какво имате поради с думите, че във ФК ЦСКА 1948 работи човек, който „ дава отговор за съдиите “? Как се дава отговор за съдии? Намеквате ли вмешателство в работата на съдиите отстрана на клуба или негови чиновници?

- В добавка на Вашето изявление споменахте, че в жалбите на ФК ЦСКА 1948 към Съдийската комисия има характерна за реферите терминология. Истината обаче е, че клубът изобщо не е подавал тъжби. Още по-малко с визираната от Вас терминология. Какво имате поради и тук?

- Защо, господин Гергинов, намесвате тъкмо ФК ЦСКА 1948? Може ли това да е „ съзнателна неточност “? Все отново сме сигурни, че почитан човек като Вас ревизира обстоятелствата си, преди да приказва обществено.

- Не осъзнавате ли, че с изявлението си директно уронвате престижа на ФК ЦСКА 1948, граден от основаването на клуба?

ФК ЦСКА 1948 ясно и тъкмо декларира, че от началото на своето битие в никакъв случай не е влизал в контакт със съдии за каквото и да е било вмешателство в работата на българските рефери.

Ако Вие, господин Гергинов, имате друга информация, в този момент е моментът да я изнесете обществено. В противоположен случай можем да тълкуваме Вашите думи единствено и само като клюка по адрес на клуба и чиновниците му и чакаме Вашето публично опрощение.

Ако не получим съответен отговор от Ваша страна, сме склонни да потърсим подобен в съда ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР