Ръководството на Рома насочва поглед към мениджъра на Челси Маурицио

...
Ръководството на Рома насочва поглед към мениджъра на Челси Маурицио
Коментари Харесай

Рома обърна поглед към Маурицио Сари

Ръководството на Рома насочва взор към мениджъра на Челси Маурицио Сари. “Вълците” не престават търсенето на нов ментор за идващия сезон и 60-годишният експерт е един от разновидностите да застане отпред на тима от Рим. Досега се смяташе, че любимец за поста е Антонио Конте, само че двете страни не съумяха да реализират единодушие, по тази причина от Рома са се насочили към идващия претендент в листата.

Сари сега е отпред на Челси, само че почитателите и управлението на клуба са раздвоени в мнението за работата му. Лондончани към този момент са сигурни за мястото си в топ 4, което им подсигурява присъединяване в Шампионската лига следващата година. Освен това тимът е на крачка от финала в Лига Европа. Въпреки това на “Стамфорд Бридж” не са изцяло удовлетворени от работата на италианеца и все по-често се приказва за идна разлъка през лятото.

Така от Рома ще опитат да се възползват от обстановката и да вземат Сари в редиците си. Лично президентът на “Вълците” Джеймс Палота е одобрил неговото привличане в клуба, а положителни рекомендации е дал и основаният в Лондон съветник Франко Балдини. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР