Ръководството на Реал Мадрид уволни Хулен Лопетеги.Временно на треньорския пост

...
Ръководството на Реал Мадрид уволни Хулен Лопетеги.Временно на треньорския пост
Коментари Харесай

Реал Мадрид уволни Лопетеги

Ръководството на " Реал " Мадрид уволни Хулен Лопетеги.

Временно на треньорския пост ще застане наставникът на втория тим Сантяго Солари, стана ясно след извънредно съвещание на Борда на шефовете на клуба.


 


 
" Считано от през днешния ден, 29 октомври, Бордът на шефовете приключва контракта на Хулен Лопетеги ", се споделя в формалното известие на " Реал " Мадрид.

" Това решение има за цел да промени динамичността на първия тим, до момента в който всички цели през този сезон към момента са постижими. Бордът на шефовете е наясно, че има огромно противоречие сред качеството на състава, в който има осем играчи, номинирани за " Златната топка " - нещо невиждано в историята на клуба, и резултатите, които бяха реализирани досега ", написа още в изказването.

52-годишният баск се задържа на поста едвам 14 мача, в които реализира шест победи, шест загуби и две равенства. Чашата на търпението на управлението на отбора преля, откакто " белите " позволиха унизителна загуба с 1:5 от огромния зложелател " Барселона " в Ел Класико в неделя.

Сантяго Солари, който ще води отбора до намирането на заместител на Лопетеги, е някогашен полузащитник със 194 мача за " Реал "./ Бтв

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР