Ръководството на Реал Мадрид смята да увеличи заплатата на Кристиано

...
Ръководството на Реал Мадрид смята да увеличи заплатата на Кристиано
Коментари Харесай

Реал увеличава заплатата на Роналдо

Ръководството на Реал Мадрид счита да усили заплатата на Кристиано Роналдо още веднъж, пишат английските медии. Според “The Sun” мадридчани са подготвени да обезпечат на португалската си мегазвезда сумата от 600 хиляди паунда на седмица.

Операция "Роналдо до пенсия " почват в Реал

Целта на “белите” е да предложат всички нужни условия на Роналдо, с цел да съумеят да го склонят да остане на “Сантиаго Бернабеу” до края на своята кариера.

Парите, които ще получава нападателят ще се приближават до тези, които взимат Лионел Меси и Неймар. Аржентинецът получава по 560 хиляди паунда на седмица. Бившият му съотборник в каталунския гранд обаче го задминава злокобно с галактическите 769 хиляди паунда на седмица в ПСЖ.

Седемте провокации пред Роналдо за 2018-а

Преди по-малко от 14 месеца португалецът се обвърза с "белите " до 2021 година От тогава обаче доста неща се трансформираха във футбола, а и в кариерата на самия състезател, тъй че се постанова предоговаряне на параметрите по договора му.

Когато подписа против 24 млн. евро на сезон чиста заплата, Роналдо беше най-скъпоплатеният състезател в света за момента. Сега не попада даже в топ 5.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР