Ръководството на Реал (Мадрид) може да наложи глоба на Гарет

...
Ръководството на Реал (Мадрид) може да наложи глоба на Гарет
Коментари Харесай

Реал взема мерки срещу контузения Бейл

Ръководството на Реал (Мадрид) може да наложи санкция на Гарет Бейл за повтарящите се и " подозрителни " отсъствия заради травми, които са съмнителни съгласно медицинските служби на клуба.

Уелският национал твърди, че има дискомфорт в гърба и няма да играе в мача против Еспаньол през днешния ден, в който отборът на Карло Анчелоти ще бъде разгласен за първенец математически, в случай че не загуби. Според журналиста Карлос Родригес от Onda Madrid клубът " обмисля санкциониране на Бейл, той аргументира мощен дискомфорт в гърба тъкмо когато Анчелоти щеше да разчита на него, както към този момент се случи в предходния мач против Барса... той е отвън листата ".

Въпреки че гореспоменатият публицист прибавя, че " санкционирането на Бейл в този миг при неявяване от цялостен месец няма доста смисъл ".

" Изненада " - Гарет Бейл се контузи

Анчелоти ще го пази за реванша с Ман Сити

Както Mundo Deportivo добави, отношението на Гарет Бейл може да бъде глобено от Реал (Мадрид), в случай че от клуба преценяват, че играчът симулира. Глобата може да доближи 400 000 евро. Сега от белия клуб зависи дали има законово съображение да глоби състезател, който ще напусне на 30 юни, написа " Труд ".

Според съглашението сред Ла Лига и Испанската футболна федерация, това отношение на уелския национал може да се смята за доста съществено. За това клубът би трябвало да потвърди, че футболистът още веднъж симулира, като отсъства от мача тази събота, както към този момент се случи в Ел Класико на 20 март заради дискомфорт в гърба, който обаче не му попречи да бъде един ден по-късно на подготовка със съотборниците си от тима на Уелс.

Уелсецът е изиграл единствено седем мача през този сезон, пет в Лигата и два в Шампионската лига, в които има общо 290 минути. Той вкара и един гол против Леванте на 22 август на Сиутат де Валенсия, а договорът му изтича единствено след два месеца.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР