Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас благодарение на

...
Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас благодарение на
Коментари Харесай

Ерген №1 Виктор за Алек: Мошеник!

Виктор Стоянов, който закупи голяма известност у нас с помощта на значимата си роля в първия сезон на " Ергенът ", разяснява постъпката на настоящия Ерген Алек Младенов, който реши да резервира статуса си на самостоятелен мъж в края на сантименталното риалити шоу.

Ерген №3 стана обект на невъобразим хейт поради решението си да избяга от имението, без даже да каже в очите на двете финалистки, че не избира нито една от тях.

Виктор Стоянов реши да изрази мнението си за дейностите на Алек и цялостното му поведение в предаването. Бившият фитнес инструктор употребява фрагменти от един от най-хубавите български филми на всички времена - " Опасен сексапил ", в който Тодор Колев играе изпечен шарлатанин. Героят му Ястребовски се възползва от наивната интелектуалка, изиграна от Невена Коканова, напомня Hotnews.bg.

" За който не схваща посланието - песента и отрязъка са от остарелия български филм " Опасен сексапил " сюжетът е следният: Ерген омайва лековерни дами с оферти за брак, а по-късно ги ограбва с... " Опасен сексапил ", изяснява почитателка на Виктор в коментар под поста му. Публикацията с тънкия намек очарова почитателите на първия Ерген на България, които всеобщо се съгласиха с него.

A post shared by Viktor Stoyanov (@viktor_s_s)

Фенките на Виктор са безапелационни, че Алек е надалеч от класата на Виктор. 

" Ти беше най-достойният Ерген! И лъчение, отношение, държа се на състояние, не се мляскаше с всяка, просто класа над идващите момченца ", написа почитателка.

" Това е най-интелигентното резюме на обстановката с " Ергенът ", декларира друга последователка на риалити героя.

" Срещу теб да тичат… ", разяснява и Мила Михова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР