Ръководството на Пирин Благоевград съобщи, че футболистът на тима Христофор

...
Ръководството на Пирин Благоевград съобщи, че футболистът на тима Христофор
Коментари Харесай

Христофор Хубчев е с три пукнати ребра след тежкия инцидент с Роналдо

Ръководството на Пирин Благоевград заяви, че футболистът на отбора Христофор Хубчев има три пукнати ребра и вследствие на това отчасти е повреден белият му дроб (пневмоторакс) след случая, който той претърпя по-рано през днешния ден по време на дуела против Левски.

Хубчев пострада тежко в самия завършек на срещата след конфликт с Роналдо, като се наложи даже да бъде отведен с кола за спешна помощ в болница в Благоевград.

" Орлетата " оповестиха, че 27-годишният защитник ще остане в здравното заведение под наблюдаване и също така показаха своето неразбиране по отношение на дейностите на основния арбитър Драгомир Драганов, който не спря играта, макар че Хубчев очевидно изпитваше съществени болки на терена.

Ето го и какво написаха от Пирин Благоевград:

" След като е открито, че нашият футболист има три пукнати ребра и вследствие на това отчасти е повреден белият му дроб (пневмоторакс) той е изместен в хирургията, където остава под наблюдаване.

ФК Пирин показва безусловно неразбиране по отношение на държанието на основния арбитър на срещата Драгомир Драганов, който не прекъсна играта, с цел да може незабавно лекарският ни екип да влезе и да окаже здравна помощ на потърпевшия футболист.

Призоваваме за повече внимание и схващане от страна на съдиите в сходни обстановки.

Желаем на Христофор Хубчев бързо възобновяване! "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР