Ръководството на Пирин Благоевград потвърди преминаването на двама от своите

...
Ръководството на Пирин Благоевград потвърди преминаването на двама от своите
Коментари Харесай

Пирин Благоевград реши казуса с Раян Сенхаджи и Вячеслав Велев

Ръководството на Пирин Благоевград удостовери прекосяването на двама от своите футболисти Раян Сенхаджи и Вячеслав Велев в състава на Крумовград.

Припомняме ви, че преди десетина дни " орлетата " непосредствено упрекнаха Сенхаджи и Велев в неточно отношение към клуба в опитите им да изоставен " през задната врата ".

В последна сметка обстановката е към този момент в предишното, като от Пирин оповестиха, че двамата играчи са към този момент част от тима на Крумовград и допълниха, че благоевградчани " няма потребност от нестимулирани играчи, още повече от неблагодарни ".

Ето и какво още се споделя в позицията на " орлетата ":

" Пирин публично завърши проблема с Раян Сенханджи и Вячеслав Велев! Нашият клуб продаде двамата играчи на Крумовград. Както към този момент ви запознахме със протичащото се, Сенханджи и Велев нямаха никакво предпочитание да остават в тима макар по-добрите условия, които им бяха препоръчани! Те имаха настоящи контракти, само че отхвърлиха да упражняват, а Пирин няма потребност от нестимулирани играчи, още повече от неблагодарни.

В този сложен миг, не можем да си позволим да плащаме повече заплатите на играчи, които не желаят да пазят цветовете на нашия клуб.

Към днешна дата, Пирин няма никакви отговорности към Сенханджи и Велев. Така въпросът завърши!

Колегите от Крумовград нямат никаква виновност за случилото се и от сърце им желаем доста триумфи и да нямат сходни проблеми с Раян и Вячеслав.

Само Пирин! "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР