Ръководството на ПГ на Възраждане“ излиза с позиция срещу доклада

...
Ръководството на ПГ на Възраждане“ излиза с позиция срещу доклада
Коментари Харесай

Скандал в НС! Костадинов се развилня, нападна Пеканов: Лъжец! Това ще е смърт за доходите

Ръководството на ПГ на „ Възраждане “ излиза с позиция против отчета на Българска народна банка за приемането на еврото и резултатите от това върху покупателната дарба на хората предвид на инфлацията.

Цончо Ганев от „ Възраждане “ разяснява разбора на Българска народна банка за влизане в Еврозоната. България ще има едвам 0,6 % глас при влизането и приемането на еврото. От отчета, стр. 50, излиза наяве, че България не е подготвена. 10 пъти ще бъдат понижени банковите запаси, България ще бъде задължена да покрива задълженията на други страни. Лихвите на комерсиалните банки няма да паднат.

Между представителите на „ Възраждане “ и вицепремиера Атанас Пеканов породи спор в пленарна зала, А Костадинов крещеше от мястото си по адрес на Пеканов: „ Лъжец “!

Няколко минути по-късно от партията дадоха и изказване в коридорите на Народното събрание:

От поканените 6 пристигнаха единствено ГЕРБ и БВ. Те не поддържат концепцията за референдум, считат, че българският лев би трябвало да бъде погубен. Не сме изчерпали всички механизми за осъществяване на референдум. Възможност е при договарянията с него той да го инициира. Ако и там не получим схващане, ще свикаме предприемчив комитет, сподели Костадин Костадинов. Той удостовери, че Българска народна банка в действителност не е предоставила справедлив отчет. Българска народна банка отхвърлят да са ни дали това, което са ни дали. Българска народна банка лъже, уплашено от предоставеното от 37 техни специалисти.

Според Костадинов Пеканов се е изпуснал, като е признал, че отчетът, който е показан, не е цензуриран. Истината е, че се прави всичко належащо да се скрие грозният факт, че България ще бъде унищожена като стопанска система, в случай че бъде признато еврото, сподели Костадинов. Това ще е гибел за българските спестявания и приходи на българите. Лъжат и Пеканов, и Българска народна банка, сподели Костадинов.

Според него еврото е валута за богати страни, за Германия, ненапълно за Франция. За другите, като България, е гибел. Сегашният Европейски Съюз няма нищо общо с концепцията на Робер Шуман, разясни Костадинов, като уточни икономическата опция на Европа като Швейцария, Лихтенщайн, Финландия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР