Ръководството на ПФК Арда публикува официална позиция на своя сайт,

...
Ръководството на ПФК Арда публикува официална позиция на своя сайт,
Коментари Харесай

ПФК Арда изказаха своята подкрепа към Александър Тунчев и Ивайло Петков

Ръководството на ПФК Арда разгласява публична позиция на своя уебсайт, в която изрече поддръжката към работата на старши треньора Александър Тунчев и тази на изпълнителния шеф Ивайло Петков.

Кърджалии отхвърлиха изрично, че обмислят да освободят и двамата от постовете, които заемат и обявиха, че " тимът върви в вярна посока ".

Ето я и позицията на ПФК Арда:

" Ръководството на ПФК Арда изрично опровергава слуховете, съгласно които спортният шеф Ивайло Петков и старши треньорът Александър Тунчев ще бъдат освободени. Ние, като управление заставаме компактно зад тях и ги поддържаме във всеки един миг. Разчитаме на двамата, които се оправят с поставените задания и цели. Напълно сме наясно от къде идват тези офанзиви, само че на нашите „ доброжелатели “ ще им кажем, че нещата им няма да се получат. Отборът върви в вярна посока, направихме прехвърляния на футболисти отвън България, привлякохме нови на тяхно място и триумфите занапред предстоят. Ивайло Петков има цялостен картбланш по отношение на прехвърлянията, както и Александър Тунчев при избора на титулярен състав. Надяваме се, че по този метод ще внесем нужното успокоение измежду Вас и дружно ще се радваме на идните триумфи на Арда "

Към този миг Арда Кърджали заема 7-о място в класирането на Първа лига с актив от 13 точки след първите си седем срещи. В последния дуел пък отборът съкруши безапелационно с 4:0 вкъщи Ботев Враца.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР