Ръководството на Народното събрание е отнело акредитацията на журналисти от

...
Ръководството на Народното събрание е отнело акредитацията на журналисти от
Коментари Харесай

Забраниха достъпа до парламента на журналисти от ТВ „Алфа“

Ръководството на Народното събрание е лишило акредитацията на публицисти от партийната телевизия „ Алфа ", оплакаха се депутатите от „ АТАКА ". Те сигнализират, че по гледище на техни сътрудници от патриотичните обединения НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация журналистката Радослава Маринова също не е позволена тази заран до постройката на Народното събрание, с цел да може да извършва своите отговорности.
Името на репортерката нашумя, откакто националният представител от „ Обединени патриоти " Петър Петров я попита какво долни дрехи носи пред телевизионната камера.
„ Народното събрание за следващ път наруши закона, като този път погази свободата на словото. Вместо да изгони Петър Петров от НФСБ, изгони публицистите на Алфа! Цензура!!! И това тъй като единствено тази медия попита патриотите от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация за какво не подрепиха педложението за 300лв. минимална пенсия! ", написаха от „ АТАКА " във Facebook.
По-късно дадоха и брифинг по тематиката.
„ Уважаеми сътрудници, една телевизия я няма измежду вас. Една телевизия не снима. Това е телевизия "Алфа ", на която е отнета акредитацията. Нашата пиарка снима с телефон. Нашите кореспонденти не могат да зададат въпроси и ние не можем да им отговорим. Ако това е обикновено, кажете! ", попита националният представител Павел Шопов репортерите в Народното събрание.
От „ Атака " оповестиха още, че ще внесат план на декларация на Народното събрание, с която да осведомят Европейския парламент за решението на българския Конституционен съд по тематиката за Истанбулската спогодба.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР