Ръководството на Манчестър Юнайтед ще предложи нови договори на полузащитника

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед ще предложи нови договори на полузащитника
Коментари Харесай

Ман Юнайтед предлага нови договори на Рашфорд, Далот и Гарначо

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще предложи нови контракти на полузащитника Алехандро Гарначо, бранителя Диого Далот и нападателя Маркъс Рашфорд в най-скоро време, осведоми журналистът Фабрицио Романо.

Преговорите с 18-годишния Гарначо, чийто контракт с клуба изтича на 30 юни 2023 година, към този момент са почнали и се чака скоро да бъдат финализирани. Контрактите на 23-годишния Далот и 25-годишния Рашфорд също изтичат в края на сегашния сезон, само че в тях има варианти за удължаването им с още 12 месеца. Тези клаузи ще бъдат задействани, само че при всяка състояние предстоят диалози и с двамата футболисти.
 Ман Юнайтед прати скаути за Гонсало Рамос
Ман Юнайтед прати скаути за Гонсало Рамос

Ще има ли трансфер?

Гарначо, Далот и Рашфорд са едни от най-постоянните играчи в изявите си от началото на сезона и мениджърът Ерик загар Хаг ги вижда като основни фигури, към които да гради тима в бъдеще.

До момента Гарначо има три гола и три асистенции в 11 мача този сезон, Рашфорд е с осем гола и три асистенции в 19 мача, до момента в който Далот е с гол и две асистенции в 20 мача и е корав титуляр на позицията на десния краен защитник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР