Ръководството на Манчестър Юнайтед е взело окончателно решение да задържи

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед е взело окончателно решение да задържи
Коментари Харесай

Окончателно: Лингардиньо остава на Олд Трафорд

Ръководството на Манчестър Юнайтед е взело дефинитивно решение да задържи Джеси Лингард до края на сезона, твърди специалистът Фабрицио Романо. Договорът на атакуващия халф изтича през лятото и той не е удовлетворен от дребното игрови минути, които получава. Затова упованията бяха да бъде продаден през януари, само че по всичко проличава, че това няма да се случи, а той ще извърши контракта си с " Червените дяволи ", а през лятото ще си тръгне като свободен сътрудник.

Jesse Lingard will sure at Man United, final decision has been made. The plan was always that Jesse would stay - club convinced he will be an important player in second half of season.????

Jesse’s expected to leave Man United as free agent at the end of the season.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano)
" Джеси Лингард сигурно остава в Манчестър Юнайтед. Това е финалното решение. Планът постоянно е бил Джеси да остане - в клуба са уверени, че той ще има значима роля през втората половина на сезона ", написа Романо в своята страница в Туитър.

Интерес към 29-годишния футболист не липсваше, като той бе мечтан от Тотнъм, Нюкасъл и Уест Хам, като последните два клуба даже са отправили предложения, само че те са били отхвърлени.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР