Ръководството на Манчестър Сити ще отстъпи част от стадион Етихад

...
Ръководството на Манчестър Сити ще отстъпи част от стадион Етихад
Коментари Харесай

Манчестър Сити отстъпва част от Етихад на здравните служби

Ръководството на Манчестър Сити ще отстъпи част от стадион " Етихад " за безплатно прилагане от Националните здравни служби (NHS) на Англия по време на рецесията с COVID-19. " Гражданите " ще отворят ВИП ложите и залите за конференции, където ще могат да се образоват лекари и сестри по време на пандемията.
Мачовете от Висшата лига на Англия са прекратени най-малко до края на април, като се чака този интервал да бъде доста продължен, което значи, че Сити няма да има потребност от своя стадион в околните седмици.
В същото време мултифункционалната зала Манчестър Конферънс Сентър в центъра на града ще бъде превърната в полева болница в очакване на пика от инфектирани с новия ковид, като същото към този момент бе сторено с Лондон Ексел Сентър в столицата на Англия.
Принсипалити Стейдиъм в Кардиф също към този момент е трансфорат в полева болница с потенциал от почти 2000 кревати. Междувременно един от лондонските грандове разгласи, че има осем футболисти със признаци на ковид (подробности четете тук) .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР