Ръководството на Лудогорец очаквано няма да разчита на Станислав Генчев

...
Ръководството на Лудогорец очаквано няма да разчита на Станислав Генчев
Коментари Харесай

Лудогорец има нов треньор, вижте кой е той

Ръководството на Лудогорец предстоящо няма да разчита на Станислав Генчев като главен треньор на отбора напролет. Както е известно, някогашният футболист пое на пожар " орлите ", макар че няма нужния лиценз за това, и го изведе до 5 точки задатък в Първа лига, до четвъртфинал за Купата на България и до елиминациите в Лига Европа. 
Новият треньор на Лудогорец предстоящо се споделя Павел Върба, който през уикенда напусна чешкия гранд Виктория Пилзен. Той идва в България с двама свои сънародници - Зденек Бечка (помощник-треньор) и Мартин Тичачек (треньор на вратарите). Върба няма да бъде показан тази седмица, а в първите дни на 2020 година.
От клуба пишат, че договарянията с Върба са се провели стремително, като още в края на предходната седмица стана ясно, че той ще наследи Генчев отпред на Лудогорец. Досегашният ментор остава в щаба на новия треньор, като управлението ще продължи да влага в бъдещето на младия експерт, който сподели, че има съществено бъдеще в специалността. Договорът на Върба е за две години и половина. 
Павел Върба има богата треньорска кариера, белязана от серия триумфи главно с Виктория. Той е четирикратен първенец на Чехия и притежател на купата на страната с отбора от Пилзен. С Виктория стига три пъти до групите на Шампионската лига, като и в трите случая продължава в Лига Европа като трети. Има и купа на Словакия с тима на Жилина. Работил е и в съветския Анжи.
Бил е отпред на националния тим на Чехия, който класира и води на европейското състезание във Франция през 2016 година
Върба е избиран осем пъти за треньор №1 на Чехия.
Вижте визитката на новия ментор на Лудогорец в този материал!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР