Ръководството на Локомотив (София) обяви в социалните мрежи, че специалистът

...
Ръководството на Локомотив (София) обяви в социалните мрежи, че специалистът
Коментари Харесай

Локомотив се разделя с Иван Колев, бивш треньор на Лудогорец поема отбора

Ръководството на Локомотив (София) разгласи в обществените мрежи, че експертът Иван Колев няма да бъде старши-треньор на представителния отбор на " железничарите " през идващият сезон.

Колев пое отбора от столичния квартал " Надежда " през лятото на 2020 година и съумя да завоюва със състава си сребърните медали във Втора лига през сезон 2020/21, което подсигурява завръщането на Локомотив (София) след 6-годишно неявяване.

През актуалната акция наставникът класира " черно-червените " на 11-ата позиция в крайното класиране, като това бе изцяло задоволително на " железничарите " да запазят мястото си в Първа лига.

За заместител на Колев отпред на Локомотив (София) се спряга името на някогашния старши-треньор на Лудогорец - Станислав Генчев. В щаба на Генчев влиза и някогашният ментор на Левски - Живко Миланов, който напусна " сините " при започване на миналия шампионат.



Снимка: БГНЕС

Публикацията на Локомотив (София):

Локомотив София се разделя с Иван Колев.

Иван Колев записа името си със златни букви в славната червено-черна история!

Изказваме най-искрени благодарности на индивида, който съумя да реализира по този начин бленуваното завръщане в елита на България и да се пребори в този толкоз сложен сезон, по тази причина да запазим мястото си измежду най-хубавите.

Още един път огромно БЛАГОДАРЯ, триумф и САМО ЛОКО! ", написаха столичните " железничари " във " Facebook ".

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР