Ръководството на „Локомотив“ (Мездра) работи усилено по лятната селекция на

...
Ръководството на „Локомотив“ (Мездра) работи усилено по лятната селекция на
Коментари Харесай

„Локомотив“ /Мездра/ се подсили с нападател

Ръководството на „ Локомотив “ (Мездра) работи интензивно по лятната селекция на отбора.
В тима на „ железничарите “ е притеглен нов нападател. Това е голмайсторът на „ Балкан “ – Кристиян Ковачев. 26-годишният футболист бе част от ботевградския отбор през миналия сезон.
Ковачев е младеж на "Септември " (София). Нападателят е играл за „ Миньор “ (Перник), както и за състава на „ Чепинец “ (Велинград), където през 2016-та година е бил голмайстор.
Пробен интервал на стадион „ Локомотив “ ще изкара Васил Първанов, който идва в мездренския отбор от състава на "Витоша " (Бистрица). Роденият през 2003 година футболист играе на позицията вътрешен халф.
Така досега новите попълнения при „ червено-черните “ са четири. Припомняме, че по-рано бе оповестено привличането на Ивайло Бояджиев, Мариян Кусев и Ивайло Сайков.
Междувременно стана ясна и четвъртата контролна среща, която „ Локомотив “ ще изиграе по време на лятната си подготовка. На 30-ти юли "железничарите " ще се изправят против тима на "Надежда " (Доброславци). Срещата ще се играе в Мездра.
Останалите контроли, които „ железничарите “ ще изиграят са с отборите на „ Вихър “ (Славяново), дубъла на „ Ботев “ (Враца) и „ Дреновец “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР