Ръководството на Локо (Пловдив) е започнало преговори за привличането на

...
Ръководството на Локо (Пловдив) е започнало преговори за привличането на
Коментари Харесай

Локо иска халф на Лудогорец

Ръководството на Локо (Пловдив) е почнало договаряния за привличането на полузащитника на Лудогорец - Иван Йорданов, написа " Тема Спорт ".
Прочетете още
Халфът е привлякъл вниманието на наставника на " черно-белите " с експанзията си и умеенето да взе участие еднообразно добре в двете етапи на играта. През пролетта 22-годишният футболист, който е част от избраниците и на националния селекционер Младен Кръстаич, бе преотстъпен в Спартак (Варна).

Той се завърна в Разград, само че не получава задоволително игрови минути. Именно това ще употребяват като главен мотив при договарянията ръководителите от " Лаута ". Те са предложили две варианти на шефовете на Лудогорец - закупуване или отдаване чартърен. На този стадий обаче треньорът на разградчани Ивайло Петев не е дал зелена светлина за трансфер на Йорданов. Полузащитникът има 65 мача с 5 гола за втория тим на разградчани, а за представителния отбор е взел присъединяване в 15 срещи, в които се е разписал един път.

В същото време стана ясно, че дясното крило на Локомотив Бабакар Дион е отказал да продължи да носи " черно-бялата " фланелка и е бил безапелационен, че желанието му е от клуба да одобряват офертата на швейцарския Грасхопърс. Сенегалецът с белгийски паспорт се срещна с изпълнителният шеф на смърфовете Павел Колев, който му предложи нарастване на заплатата, само че футболистът е бил неотстъпчив.

Това стичане на събитията и отхвърли на Дион принудиха Александър Томаш да него вземе в групата за днешното посещение на Пирин в Благоевград. Мачът е довечера от 21:15 на стадион " Христо Ботев ".

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР