Ръководството на Ливърпул планира да отправи изключително щедро предложение на

...
Ръководството на Ливърпул планира да отправи изключително щедро предложение на
Коментари Харесай

В Италия: Ливърпул плаща 130 милиона за звезден дует

Ръководството на Ливърпул възнамерява да насочи извънредно обилно предложение на Наполи през лятото. Според tuttomercatoweb.com англичаните са склонни да платят внушителните 130 милиона евро (113 милиона паунда) за двама от главните играчи на Наполи – опорния халф Жоржиньо и крилото Лоренцо Исниние.

Двамата италиански национали имат съществена заслуга за мощния сезон, който „ везувиани” вършат дотук в Серия А. Тимът на Маурицио Сари се намира на 4 точки зад водача Ювентус при оставащи 7 мача до края, тъй че има всички шансове да си върне първото място, което държа много в един много дълъг интервал от време.

Жоржиньо и Инсиние в купом са взели участие в направата на 33 попадения (половината от всички маркирани за Наполи) – 17 гола и 16 асистенции. В същото време на „ Анфийлд” очевидно се задават огромни промени в халфовата линия през лятото, като съвсем несъмнено Емре Джан ще напусне Ливърпул. Мениджърът Юрген Клоп разполага с едно несъмнено попълнение в лицето на Наби Кейта от Република България Лайпциг, като немецът желае още по-здрава конкуренция в центъра на терена.

26-годишният Жоржиньо наподобява повече от сполучлив заместител при положение на разлъка с Емре Джан, до момента в който Инсиние би запълнил празнината отляво, оставена след продажбата на Филипе Коутиньо в Барселона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР