Ръководството на Ливърпул най-накрая е склонило да се раздели с

...
Ръководството на Ливърпул най-накрая е склонило да се раздели с
Коментари Харесай

Ливърпул закова цена на Коутиньо, май си тръгва през януари

Ръководството на Ливърпул най-сетне е склонило да се раздели с огромната си звезда Филипе Коутиньо и чака предложения за бразилеца през януари. От „ алените “ са подготвени да се разделят с полузащитника против сумата от 135 млн. паунда, пишат в Испания.

Барса се опитва с по-ниска оферта за Коу

Това е страхотна вест за каталунския гранд Барселона, който през лятото направи всичко допустимо да вземе Коутиньо, само че трите поредни предложения бяха изрично отказани от британския клуб.

Със сигурност при по този начин стеклите се условия испанците ще провеждат нова атака за бразилеца през януари и е прекомерно евентуално този път да съумеят да си обезпечат подписа на атакуващия футболист.

Агентът на Коутиньо на среща с босове на ПСЖ

В последните дни се появиха информации, че в битката за Коутиньо ще се включи и френския Пари Сен Жермен, който не пести сили и средства за нови футболисти. През лятото парижани счупиха всички трансферни върхове, привличайки Неймар от Барселона за 222 млн. евро, както и младате звезда на френския футбол Килиан Мбапе за 180 млн. от европейската валута.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР