Ръководството на Ливърпул направи страхотен жест към феновете на тима

...
Ръководството на Ливърпул направи страхотен жест към феновете на тима
Коментари Харесай

Ливърпул пусна почти безплатни билети за мача със Шроузбъри

Ръководството на Ливърпул направи страховит жест към почитателите на отбора за преиграването от 4-ия кръг на шампионата за Купата на Футболната асоциация против третодивизионния Шроузбъри на „ Анфийлд” на 4 февруари.

„ Червените” понижиха фрапантно цените на билетите за мача. Най-скъпите от тях са с цена от едвам 15 паунда, а децата ще могат да влизат на стадиона за 1 паунда.

От клуба оповестиха още, че ще бъдат отпечатани билети за целия потенциал на стадиона. Гостите от Шроузбъри пък ще получат целия пакет полагащ им се талони.

Още след първия мач на „ Ню Медоу”, приключил 2:2, мениджърът Юрген Клоп показа, че в преиграването присъединяване ще вземат единствено юноши на мърсисайдци, а тимът ще бъде воден от мениджъра на отбора до 23 години Нийл Критчли.

Преиграванията в шампионата съответстват със „ зимната пауза” на отборите във Висшата лига. Именно и това е повода Клоп да не употребява нито един от титулярите си във въпросния мач при започване на февруари.

Победителят от конфликта Ливърпул - Шроузбъри ще срещне на осминафиналиет в шампионата отбора на Челси на "Стамфорд Бридж ".

Ето и цените за срещата:

Възрастни: 15 паунда,

Над 65 г: 11,50 паунда

Младежи: 5 паунда

Деца: 1 паунд
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР