Ръководството на Левски вече се оглежда за заместници на Андриан

...
Ръководството на Левски вече се оглежда за заместници на Андриан
Коментари Харесай

Левски вече гледа заместници на двама титуляри

Ръководството на Левски към този момент се оглежда за заместници на Андриан Краев и Жереми Петрис. Двамата са с изтичащи през лятото контракти, написа " Тема спорт ".

Засега десният бек и отбранителният халф не са подписали препоръчаните им нови съглашения. Това значи, че от 1 януари 2024 година могат свободно да водят договаряния с други клубове и даже да парафират предварителни договори с тези, които им оферират най-хубави условия, а след приключване на акцията да преминат в тях като свободни сътрудници. Сините желаят да са подготвени за подобен сюжет. И треньорът Николай Костов държи при отвод на Петрис и Краев да преподпишат още след края на есенния полусезон да бъдат взети играчите на техните позиции. И даже и бранителят и полузащитникът да останат на „ Герена “ цялата акция, а по-късно да си тръгнат, наставникът да може да интегрира към състава новите.

Друго условие на Костов е да бъде притеглен и характерен нападателен полузащитник. За задачата Саид Ибраимов, който би трябвало да стартира работа в Левски, откакто завърши взаимоотношенията си с Астана, към този момент следи подобен профил играчи от Бразилия. И даже е харесал футболист, който на „ Герена “ могат да си разрешат. Сините към този момент нямат проблем с привличането на играчи отвън Европейския съюз. Те имат 2 свободни квоти, откакто бразилците Цунами, Велтон и Роналдо получиха предишния месец български паспорти.

През зимата Левски ще би трябвало да влага пари в нови играчи, тъй като е видно, че Николай Костов няма огромен избор. Набелязан за трансфер е и централният бранител на Локо Пд Хорхе Сегура.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР