Ръководството на Левски сключи ново партньорство в навечерието на домакинството

...
Ръководството на Левски сключи ново партньорство в навечерието на домакинството
Коментари Харесай

Преди грандиозния резил срещу Хамрун: Левски обяви ново партньорство

Ръководството на Левски подписа ново партньорство в навечерието на семейството на малтийския Хамрун. " Сините " започнаха да популяризират компания, която предлага вещества, които се употребяват по време на подготовката и възобновяване на спортуващи хора. Компанията пък предлага отстъпка за последователи на сините, които закупуват продукта.

Феновете на Левски обаче чакат други вести - по какъв начин вървят договарянията с компанията " Юнайтед груп " на сръбския милиардер Драган Шолак. Както е известно, от " Герена " признаха за диалози и декларираното предпочитание на задграничната компания да придобие мажоритарния пакет акции на клуба.

Преди мачовете от втория квалификационен кръг с ПАОК от Лигата на конференциите още веднъж имаше оживление по тематиката - представители на евентуалния огромен вложител бяха у нас. След това обаче нещата още веднъж затихнаха. Преди време изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков разгласи, че се чака да се стигне до някаква развръзка до Нова година. Предстои да забележим какво ще се случи и дали в действителност ще се случи промяна на собствеността.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР