Ръководството на Левски се бави със започване на преговори за

...
Ръководството на Левски се бави със започване на преговори за
Коментари Харесай

В Левски се бавят с подновяването на договорите на чужденци

Ръководството на Левски се бави със започване на договаряния за възобновяване на договорите на чужденците Ребин Сулака, Звонимир Микулич и Драган Михайлович. Контрактите и на тримата изтичат през лятото и на " Герена " би трябвало да побързат, с цел да не ги изтърван със свободен трансфер. В клуба са удовлетворени от тяхното показване, само че казусът е, че на този стадий не е ясно с какъв бюджет ще разполагат за идващия сезон и това пречи на стартирането на договарянията.

В момента финансовата обстановка на " Георги Аспарухов " не е цветуща. Шефовете вършат всичко допустимо, с цел да обезпечат най-малко още един огромен спонсор. Преди време притежателят Наско Сираков разкри, че това може да се случи през този месец, само че към този момент няма нищо несъмнено.

Интересното е, че въпросното трио бе привлечено в Левски през зимата, само че с краткосрочни контракти. Към Сулака даже към този момент има интерес от скандинавски клубове. Основен приоритет за " сините " е задържането на вратаря Микулич, защото и Николай Михайлов е с изтичащ контракт и се чака да си тръгне от " Герена ".

През лятото пък Левски може да си върне някогашния капитан Иван Горанов. През лятото той бе продаден на белгийския Шарльороа, само че левият бек е преследван от травми от началото на сезона и е записал единствено 2 игрови минути в общо 2 мача в шампионата. Той има още 6 минути в един дуел в Лига Европа. Нищо чудно бранителят да бъде върнат на " Герена " чартърен в опит да възвърне формата си. Преди Горанов бе национал, а в този момент мъчно намира място даже на пейката на Шарльороа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР