Ръководството на Левски изрази благодарност към феновете след триумфа над

...
Ръководството на Левски изрази благодарност към феновете след триумфа над
Коментари Харесай

Левски към феновете: Левскар да си, братко, е чест!

Ръководството на Левски изрази признателност към почитателите след триумфа над Апоел Беер Шева. Столичният гранд се класира за плейофите в Лигата на конференциите, където ще играе с миналогодишния притежател на Лига Европа – Айнтрахт Франкфурт.

Привържениците бяха изпълнили стадион „ Георги Аспарухов “ до краен лимит в четвъртък вечер.

Ето какво написаха столичани в обществените мрежи:

„ Левскар да си, братко, е чест! Левскари, вие изпълнихте тези думи още веднъж със наличие както единствено вие можете на мача с Апоел Беер Шева.

 Снимка: Официален уебсайт на Левски

Искаме сърдечно да благодарим за неуморната поддръжка от първата до последната минута. Уверени сме, че когато беше най-тежко на терена, тъкмо вие дадохте този подтик, който бе необходим на тима, с цел да направи финалната крачка и да отстрани противника.

Искаме да благодарим на всеки един последовател, който беше на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ за европейското държание, което може да служи за пример на всички.

Нямаме самообладание още веднъж да ви приветстваме идния четвъртък в борбата с Айнтрахт и сме уверени, че вие ще бъдете още веднъж най-решаващият фактор тимът да надскочи себе си и да изиграе следващ незабравим дуел. Само Левски “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР