Ръководството на Левски излезе с нова позиция след вчерашния отговор

...
Ръководството на Левски излезе с нова позиция след вчерашния отговор
Коментари Харесай

Левски с нова атака по БФС: Ако не обявите дата за извънреден конгрес, ще го направим ние!

Ръководството на Левски излезе с нова позиция след вчерашния отговор на БФС по отношение на желанието на „ сините “ футболната ни централа да разгласи дата за ексклузивен избирателен конгрес до 20-и декември. Този път от клуба заплашиха, че ще вземат нещата в свои ръце по всички правила на закона и Устава на БФС, в случай че футболният съюз не пожелае да провежда ексклузивен избирателен конгрес.
 Левски скочи на БФС и изиска ексклузивен конгрес Левски скочи на БФС и изиска ексклузивен конгрес
„ Уважаеми ръководители на БФС,

През последните месеци управлението на „ ПФК Левски “ всекидневно се оправя с в действителност огромните проблеми, наследени в клуба. Това става с помощта на невижданата поддръжка на многочислените ни последователи и доверието им към нас.

Точно противоположното – през последните, повече от 15 години, Вие освен не решихте, а задълбочихте проблемите пред българския футбол, като превърнахте България в една от най-изостаналите страни във футболна Европа.

Затова още един път Ви призоваваме най-късно до 20 декември 2022 година да обявите дата за ексклузивен избирателен конгрес, който да се организира транспарантно и почтено и да сложи основите на нов вид ръководство в българския футбол.

В противоположен случай ще го създадем ние, по всички правила на закона и Устава на БФС, които, бъдете сигурни, добре познаваме “.
 БФС отговори на Левски: Възмутени сме! Неприемлива и даже недостойна позиция БФС отговори на Левски: Възмутени сме! Неприемлива и даже недостойна позиция
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР