Ръководството на Левски е за промяна на статуквото в българския

...
Ръководството на Левски е за промяна на статуквото в българския
Коментари Харесай

Сираков за БФС: "Левски" иска промяна на статуквото

Ръководството на " Левски " е за смяна на статуквото в българския футбол. Това съобщи актуалният мажоритарен притежател на " сините " Наско Сираков. Той разяснява позицията на клуба минути откакто разкри, че скоро " Левски " ще има нов притежател.

" Ще забележим по кое време ще има конгрес. Кога и кой каква платформа ще изкара. При всички положения " Левски " е за смяна и за промяна на статуквото ", съобщи Сираков.

Конгрес за избор на нов президент на Българския футболен съюз трябваше да се състои на 25 юни, само че Борислав Михайлов отдръпна оставката си, подадена в края на 2019 година Така събитието се отсрочи за началото на 2022 година, когато по график, а не изключително, би трябвало да се състоят нови избори.

В момента се чака Търговският указател да реши дали да впише завръщането на Михайлов. От институцията отхвърлиха да го създадат, само че от БФС апелират.

Снимка: Lap.bg

" Левски " е първият клуб от елита, който излиза с позиция по отношение на протичащото се в БФС. Един от най-изявените претенденти за нов президент на централата е Димитър Бербатов. Бившият футболист на " Манчестър Юнайтед ", " Тотнъм ", " Монако " и " Байер " Леверкузен към този момент води акция, като беседва с футболни притежатели и почитатели из България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР